enda

Warner Bros. Animation

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Scooby-Doo! and the Curse of the 13th Ghost 2019 Producent
Batman: Hush 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
LEGO DC Batman: Family Matters 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
LEGO DC Super Heroes: The Flash 2018 Producent
DC Superhero Girls: Intergalacti Games 2017 Producent
Batman: The Killing Joke 2016 Producent U/Spillefilm
Scooby Doo 2010 Produktionsselskab
Scooby-Doo og Dæmonkongen 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Baby Looney Tunes 2002 Produktionsselskab
The Batman Superman Movie 1998 Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.