enda

Upfront Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Slette omstændigheder 2018 Producent DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Producent DK/Dokumentarfilm
Tantedrengen 2012 Producent DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Pockets of resistance 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hïstorïsk dokument 2011 Producent DK/Dokumentarfilm
Gonathistorier fra ondskabens akse 2011 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hïstorisk Document 2010 Producent DK/Kort fiktion
Mission kvindehandel 2010 Producent DK/Dokumentarfilm
5 fortællinger om en far 2010 Producent DK/Dokumentarfilm
Bogota forvandling 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Mumbai Disconnected 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Side om side 2009 Producent DK/Dokumentarfilm
Rastløs i paradis 2009 Producent DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2015 Lübeck, Nordische Filmtage 2015 Democrats
Honorable Mention 2015 Bergen International Film festival 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 Malmö Nordisk Panorama 2015 Democrats
Human Rights prisen 2015 Dokufest Prizren 2015 Democrats
Freedom Award 2015 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015 Democrats
Juryens pris for bedst Con Science film 2015 Leuven, Docville 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Democrats
Best Director 2015 Prague, One World Human Rights Film Festival 2015 Democrats
Special Jury Mention 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
Bedste Dokumentar 2011 Beijing International Film Festival 2011 Drømme i København
Honorable Mention 2009 Leipzig Festival for Documentary and Animation 2009 Side om side
Honorable Mention 2009 Reykjavik Nordisk Panorama 2009 Side om side
Grand Prix 2009 Odense Internationale Film Festival 2009 Side om side
Special Mention 2008 CPH:DOX 2008 Side om side
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.