enda

Tambo Film

Grundlagt som Tambo Productions i 2015 v/ producer Rikke Tambo Andersen. Fra 2017 hedder selskabet Tambo Film og er et datterselskab til Beofilm.
Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Siunissaq – det sidste menneske 2022 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Den Næstsidste 2021 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Efterskolen (oversigt) 2021 Producent Dokumentarserie
Elsker, elsker ikke 2021 Producent DK/Dokumentarfilm
Efterskolen 1 – Noget er på vej 2021 Producent Dokumentarserie
Efterskolen 2 – Et kys 2021 Producent Dokumentarserie
Efterskolen 3 – Totalt forelsket 2021 Producent Dokumentarserie
Efterskolen 4 – Sammenbruddet 2021 Producent Dokumentarserie
Efterskolen 5 – Velkommen hjem 2021 Producent Dokumentarserie
Efterskolen 6 – En evighed forgår 2021 Producent Dokumentarserie
Lykkelænder 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Aqua Mamas 2016 Producent DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Livø 2016 Producent DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
NORDIC:DOX AWARD 2018 CPH:DOX 2018 Lykkelænder
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.