enda

Sweetwater

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Englegård - Alle Gode Gange 3 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Angel 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alla bara försvinner 2004 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Misa min 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nedtælling 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under solen 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Englegård - næste sommer 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.