enda

Snowglobe ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
København findes ikke 2022 Producent DK/Spillefilm
Miss Viborg 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Verdens værste menneske 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vanskabte land 2022 Producent DK/Spillefilm
Den blå kaftan 2022 Koproducent U/Spillefilm
Mitra 2021 Koproducent U/Spillefilm
Costa Brava, Libanon 2021 Koproducent U/Spillefilm
Human Factors 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nest 2021 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Inherent 2021 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De uskyldige 2021 Koproducent U/Spillefilm
Kød & blod 2020 Producent DK/Spillefilm
Lille sommerfugl 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En hvid, hvid dag 2019 Koproducent U/Spillefilm
Western Arabs 2019 Producent DK/Dokumentarfilm
Petra 2018 Koproducent U/Spillefilm
Trækfugle 2018 Koproducent U/Spillefilm
Lifeboat 2018 Producent DK/Spillefilm
Brakland 2018 Producent DK/Spillefilm
Thelma 2017 Koproducent U/Spillefilm
The Untamed 2016 Koproducent U/Spillefilm
Godless 2016 Koproducent U/Spillefilm
Alma 2009 Producent U/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Valhalla Award for Best Nordic Film 2022 Santa Barbara Int. Film Festival 2022 Miss Viborg
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.