enda

Serendipity Point Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Crimes Of The Future 2022 Produktionsselskab
Remember 2015 Producent U/Spillefilm
Barneys mange liv 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eastern Promises 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den nøgne sandhed 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Being Julia 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ararat 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sunshine 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.