enda

Nordisk Film Fonden

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Elsker dig i skjul 2021 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Grønningen 2020 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Under bølgerne, over skyerne 2019 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Amfi 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Os der valgte Mælkevejen 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Zayesh 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Der hvor lyden kommer fra 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Min far forfra 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
My 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Øde ø 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Slip mine hænder 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Melon Rainbow 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Drengene 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
I mørke 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
SIA 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Heaven 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
I stykker 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Den fremmede 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Sorte måne 2015 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Åbne øjne 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Dit navn skrevet i bølger Med støtte fra DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.