enda

Neue Constantin Filmproduktion GmbH

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Åndernes hus 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sidste udkørsel til Brooklyn 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille forskel 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rosens navn 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ka' du høre mig - ka' du føle mig 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den uendelige historie 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nena gi'r den gas 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.