enda

Mis. Label

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Bien Maja og det gyldne æg 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ainbo – Amazonas vogter 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Hitman's Wife's Bodyguard 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Werewolves Within 2021 Produktionsselskab
Train to Busan 2: Peninsula 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wendy 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herself 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Operation Nordpolen – Tjep på sneeventyr 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ingen skal sove 2020 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Rambo 5: Last Blood 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
47 Meters Down: Unchanged 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tripple Threat 2019 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hodja fra Pjort 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Serenity 2018 Producent U/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Papillon 2018 Producent U/Spillefilm
Sankt Bernhard Syndikatet 2018 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Unthinkable 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Secret Man 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Woman Walks Ahead 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Good Time 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Suburbicon 2017 Producent U/Spillefilm
Kærligheden flytter ind 2017 Producent U/Spillefilm
The Hitman's Bodyguard 2017 Producent U/Spillefilm
Kolbøttefabrikken 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Den sidste rejse 2011 I samarbejde med DK/Spillefilm
Sandheden om rødhætte 2 2011 Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.