enda

Generaldirektoratet for Post- og Telegrafvæsenet

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Søkabelploven 1986 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fremtidens telekommunikation 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Tal der tæller 1969 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Husk postnummer I 1967 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Husk postnummer III 1967 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Husk postnummer II 1967 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Husk postdistrikt 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Adressaten ubekendt 1961 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Masser af post 1958 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Klar til Europa 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Syge breve 1949 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.