enda

Forsvarets Velfærdstjeneste

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
SK 48 - Reserveofficeren 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Canada 1958 I samarbejde med, Rekvirent U/Dokumentarfilm
Tyskland 1958 I samarbejde med, Rekvirent U/Dokumentarfilm
Grækenland 1958 Distributionsselskab, Rekvirent U/Dokumentarfilm
Tyrkiet 1958 Distributionsselskab, Rekvirent U/Dokumentarfilm
Norge 1958 Distributionsselskab, Rekvirent U/Dokumentarfilm
Introducing Denmark 1958 Distributionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Frankrig 1958 Distributionsselskab, Rekvirent U/Dokumentarfilm
Island 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Italien 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Storbritannien 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Holland 1958 Rekvirent U/Dokumentarfilm
Grænsevagt i Gaza 1957 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Åbne reoler 1955 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Galathea 1953 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.