enda

Felix Film

Felix Film var Indre Missions filmselskab, som havde til formål at udleje "gode lødige kristelige film". Felix Film blev nedlagt som selvstændigt selskab i 2005. Selskabet er nu en del af Forlagsgruppen Lohse under navet Lohse Movie.

Kilde: filmogtro.dk
Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Fangen 1965 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1963 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Det blæser op til storm 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fire fjollede Fanø feriebørn 1949 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hanne ville bare hjælpe 1948 Produktionsselskab, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.