enda

DR 2

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
President 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Faldet 2021 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Colombia in my Arms 2019 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
En splittet familie 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Slette omstændigheder 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Løgnefabrikken - de falske nyheder fra Rusland 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Uffes alternativ 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Forhandleren 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Shirley & Hinda - oprørske oldemødre 2013 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Wimmer over Everest 2009 I samarbejde med Tv-dokumentar
Specialisterne 2009 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Vinterbader 2004 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Internationale Dokumentar Film 2021 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2021 President
Juryens pris for bedst Con Science film 2021 Leuven, Docville 2021 President
World Cinema Special Jury Award: Vérité Filmmaking 2021 Sundance Film Festival 2021 President
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.