enda

Det Danske Filmstudie

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Trapper 2000 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Kajs fødselsdag 1990 Med støtte fra DK/Spillefilm
Ich bin auch ein Berliner 1990 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Smalfilmerens søn 1989 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Retfærdighedens rytter 1989 Producent, Distributionsselskab DK/Kort fiktion
17 op 1989 Producent DK/Spillefilm
Duernes herre... 1989 Producent DK/Dokumentarfilm
Snehvide - en ballet af Else Knipschildt 1984 Producent DK/Dokumentarfilm
Koks i kulissen 1983 Producent DK/Spillefilm
Edwins have 1982 Producent Tv-film
Ni måneder - en beslutningsproces 1982 Producent DK/Dokumentarfilm
Eldorado 1981 Producent DK/Dokumentarfilm
Ulvetid 1981 Producent DK/Spillefilm
Mit Danmark er ikke dit Danmark 1981 Producent DK/Dokumentarfilm
Gennem natten 1981 Producent DK/Kort fiktion
Næste stop - Paradis 1980 Producent DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Producent DK/Spillefilm
Uld og plantefarve 1980 Producent DK/Dokumentarfilm
Arbejde mod frihed 1980 Producent DK/Dokumentarfilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Producent DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Producent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.