enda

Deluca Film

Etableret i Århus i 1995 af Jens Fomer Jepsen og Morten Rasmussen. Deluca Film producerer underholdningsprogrammer for DR og TV 2, samt dokumentarfilm, reklamefilm, undervisningsfilm, kort fiktion, musikvideoer m.m.

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Tag min hånd 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Julemandens Datter 3 - Den Magiske Tidsmaskine 2022 Producent DK/Spillefilm
Klienten 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvide Sande 2021 Produktionsselskab Fiktionsserie
Ser du månen, Daniel 2019 Koproducent DK/Spillefilm
Julemandens datter 2018 Producent DK/Spillefilm
Gud taler ud 2017 Koproducent DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Producent DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Comeback 2015 Koproducent DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Ludvig og julemanden 2011 Produktionsselskab Tv-serie
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fiktion 2008 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Væk fra Spjald 2007 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tavi - ånden der steg op fra havet 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Koma 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Snart kommer tiden 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Carl Nielsen - lyset og mørket 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den væsentlige tid 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongeriget 1998 Produktionsselskab Tv-serie
Fikumdik 1997 Produktionsselskab Tv-serie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
The Canal+ Prize 2008 Malmö Nordisk Panorama 2008 Væk fra Spjald
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.