enda

Dansk Skuespillerforbund

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Hvis du vidste 2021 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Bag skyerne 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Kujon 2020 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Krigsfotografen 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Vægge af beton 2019 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Amfi 2018 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Nøcken 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
False Confessions 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
De vildfarne 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Født til filmen 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Lækre til vi dør 2013 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Omveje 2012 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Decoding 2010 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Febris 2003 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Mors dag 1996 Med støtte fra Tv-film
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Med støtte fra Tv-film
I en del af verden 1993 Med støtte fra Tv-film
Dit navn skrevet i bølger Med støtte fra DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Honorable Mention 2020 Lübeck, Nordische Filmtage 2020 Bag skyerne
Documentary Jury Prize 2020 Austin, SXSW Film Festival 2020 online 2020 Bag skyerne
Special Jury Award 2018 Los Angeles Film Festival 2018 False Confessions
Audience Award 2018 CPH:DOX 2018 False Confessions
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.