enda

Canal+

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lev, elsk, Paris 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
De ting, vi siger og de ting, vi gør 2021 Produktionsselskab U/Spillefilm
Smerte og ære 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rita og Krokodille: Nytårsaften 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Jul 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Kroket 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: En regnvejrsdag 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Halloween 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Forår 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Slottet 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Køkkenhaven 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Farmors Fødselsdag 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Duen 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Veninderne 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Badedyret 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: I Parken 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Fødselsdagsfesten 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Stranden 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: I Biografen 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: På Langrend 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Nat 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Hulen 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille: Blåbær 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita og Krokodille 2 2018 Med støtte fra Fiktionsserie
Good Manners 2017 Producent U/Spillefilm
Mit liv som squash 2016 Producent U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Lucy 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
Dark Touch 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den usynlige krig 2012 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Jeg bliver myrdet 2012 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Splice 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 I samarbejde med DK/Spillefilm
Monstertorsdag 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stilhedens pagt 2003 Produktionsselskab
Jet Lag 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vidocq 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det blir aldrig som man tänkt sig 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Just the Ticket 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under overfladen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nénette et Boni 1996 Producent U/Spillefilm
En 3-kantet historie 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Face the Music 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Café au lait 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
For Better and for Worse 1992 Produktionsselskab Tv-film
Alle morgener på Jorden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jacquot de Nantes 1991 Producent U/Spillefilm
En hjertesag 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Play it again Nam - et portræt af Nam June Paik 1990 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
If the Shoe Fits 1990 Produktionsselskab Tv-film
Histoire(s) du cinéma 1989 Produktionsselskab Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.