enda

Barrandov Studios

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lærestreger 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lærker i snor 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et hus til to 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen og den flyvende skomager 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bregnernes skygge 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Englen med djævleansigtet 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fauns forsinkede eftermiddag 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katerina og hendes tre døtre 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Seks bjørne og en klovn 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen på kosteskaftet 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Perfektionisten 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
En spøg 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brandmænd i fyr og flamme 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det stjålne luftskib 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.