enda

Avery Pix

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
A Man Apart 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unconditional Love 2002 Produktionsselskab
Blow 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lost souls 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Cell 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little Nicky 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.