enda

Anorak Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Polaris 2022 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Music for Black Pigeons 2022 Producent DK/Dokumentarfilm
Håbets ø 2019 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Aquarela 2016 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Sume - Lyden af en revolution 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Twice Colonized Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.