enda

Alcon Entertainment

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Blade Runner: Black Out 2022 2017 Produktionsselskab U/Kort fiktion
2048: Nowhere to Run 2017 Produktionsselskab U/Kort fiktion
2036: Nexus Dawn 2017 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The 33 2015 Producent U/Spillefilm
Point Break 2015 Producent U/Spillefilm
Transcendence 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Good Lie 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prisoners 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beautiful Creatures 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chernobyl diaries 2012 Koproducent U/Spillefilm
Dolphin Tale 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Book of Eli 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lottery Ticket 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fire veninder – et par jeans 2 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
One Missed Call 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
16 Blocks 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Chasing Liberty 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Insomnia 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Affair of the Necklace 2001 Produktionsselskab
My Dog Skip 2000 Produktionsselskab
Dude, Where's My Car? 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Dog Skip 2000 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.