enda

Agat Films & Cie

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Lille pige 2020 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Lady Winsley 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frøken umulig 2019 Producent U/Spillefilm
Huset ved havet 2018 Producent U/Spillefilm
Den unge Karl Marx 2017 Producent U/Spillefilm
My Sweet Pepper Land 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Of Snails and Men 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Of Snails and Men 2012 Producent U/Spillefilm
Kilimanjaros sne 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Life on Ice 2002 Producent U/Spillefilm
Gloria Mundi Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.