enda

Dansk Journalistforbund

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mr. Graversen 2022 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Min bror, mit hjem 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Born Free 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Rebeccas rum 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Febris 2003 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.