enda

Vibeke Mader

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Varm mad - et folkekøkken 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Focus på Herlev 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hanoshrim - de jødiske emigranter fra Polen 1983 Lyd DK/Dokumentarfilm
Koks i kulissen 1983 Toneassistent DK/Spillefilm
Kampen om fisken 1980 Lyd DK/Dokumentarfilm
Achilleshælen er mit våben 1979 Lyd DK/Spillefilm
Hvem myrder hvem? 1978 Lyd DK/Spillefilm
Stilladsfilmen 1978 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kvinde og job 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Hellere rask og rig end syg og fattig 1977 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.