enda

Veronika Maria Bach

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Efterskolen (oversigt) 2021 Scenograf Dokumentarserie
Efterskolen 1 – Noget er på vej 2021 Scenograf Dokumentarserie
Efterskolen 2 – Et kys 2021 Scenograf Dokumentarserie
Efterskolen 3 – Totalt forelsket 2021 Scenograf Dokumentarserie
Efterskolen 4 – Sammenbruddet 2021 Scenograf Dokumentarserie
Efterskolen 5 – Velkommen hjem 2021 Scenograf Dokumentarserie
Efterskolen 6 – En evighed forgår 2021 Scenograf Dokumentarserie
Partiernes skjulte overgreb 2020 Rekvisitør Dokumentarserie
Sex (oversigt) 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Set rekvisitør Fiktionsserie
Vægge af beton 2019 Produktionsdesigner DK/Kort fiktion
Kemohjerne 2019 Set rekvisitør Tv-serie
Krokodilletårer 2019 Set dresser DK/Kort fiktion
Aske i munden 2012 Producer DK/Kort fiktion
Hvad vi gør med kvinderne 2012 Producer DK/Kort fiktion
Busstop 2010 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.