enda

Tony Richardson

(1928 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blue sky 1994 Instruktion U/Spillefilm
Hotel New Hampshire 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ned Kelly 1970 Instruktion U/Spillefilm
Hamlet 1969 Instruktion U/Spillefilm
The Charge of the Light Brigade 1968 Instruktion U/Spillefilm
Sejr eller nederlag 1962 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
En duft af honning 1961 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Tribunehelten 1960 Instruktion U/Spillefilm
Lørdag aften, søndag morgen 1960 Produktion U/Spillefilm
Momma Don't Allow 1956 Instruktion U/Eksperimentalfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.