enda

Tom Schilling

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Værk uden skaber 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Auf kurze Distanz 2016 Medvirkende Tv-film
Oh Boy 2012 Niko Fischer U/Spillefilm
Mein Kampf 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Napola 2004 Albrecht Stein U/Spillefilm
Hjertet først 2001 Jakob U/Spillefilm
Crazy 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.