enda

Susanne Søbye

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dag og nat (Oversigt) 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 1:8 - August 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 2:8 - September 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 3:8 - Oktober 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 4:8 - December 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 5:8 - Nytår 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 6:8 - Februar 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Dag og nat 8:8 - Maj 2022 Hår- og makeup-designer Fiktionsserie
Pagten 2021 Chefsminkør DK/Spillefilm
Hvidstengruppen II – de efterladte 2021 Sminkør DK/Spillefilm
Krudttønden 2020 Chefsminkør DK/Spillefilm
Druk 2020 Makeup DK/Spillefilm
The Kindness of Strangers 2019 Hairstylist DK/Spillefilm
Iqbal & Den Indiske Juvel 2018 Makeup-designer DK/Spillefilm
Den danske pige 2015 Sminkør (Danmark) U/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Sminkør DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Guldhornene 2007 Sminkør DK/Spillefilm
Lotto 2006 Sminkør DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Sminkør DK/Spillefilm
Return to Sender 2005 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Makeup DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Makeup-konsulent DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Bertram & co 2002 Sminkør DK/Spillefilm
Okay 2002 Sminkør DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Makeup Tv-serie
Fruen på Hamre 2000 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Max 2000 Sminkør DK/Spillefilm
Taber! 1998 Sminkeassistent DK/Kort fiktion
Mer' Matador 1998 Sminkør Tv-dokumentar
Alle tiders julemand 1997 Makeup assistent Tv-serie
Skyernes skygge rammer mig 1996 Sminkeassistent DK/Kort fiktion
Alle tiders nisse 1995 Makeup assistent Tv-serie

Som Susanne Herredsbjerg Søbye

Titel År Funktion Category
Kollektivet 2016 Makeup DK/Spillefilm
Dirch 2011 Sminkør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.