enda

Susan E. Morse

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Did you Hear About the Morgans? 2009 Klip U/Spillefilm
Et sikkert hit 2007 Klip U/Spillefilm
Hjerternes tid 2004 Klip U/Spillefilm
To ugers opsigelse 2002 Klip U/Spillefilm
Celebrity 1998 Klip U/Spillefilm
Harry - stykke for stykke 1997 Klip U/Spillefilm
Alle siger I love you 1996 Klip U/Spillefilm
Mig og Afrodite 1995 Klip U/Spillefilm
Bullets over Broadway 1994 Klip U/Spillefilm
Manhattan mord mysteriet 1993 Klip U/Spillefilm
Mænd og koner 1992 Klip U/Spillefilm
Skygger og tåge 1991 Klip U/Spillefilm
Alice 1990 Klip U/Spillefilm
Små og store synder 1989 Klip U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Klip U/Spillefilm
Radio Days 1987 Klip U/Spillefilm
September 1987 Klip U/Spillefilm
Hannah og hendes søstre 1986 Klip U/Spillefilm
Den røde rose fra Cairo 1985 Klip U/Spillefilm
Hold på skat og briller 1985 Klip U/Spillefilm
Broadway Danny Rose 1984 Klip U/Spillefilm
Zelig 1983 Klip U/Spillefilm
En midsommer-nats sex komedie 1982 Klip U/Spillefilm
Arthur - skidefuld og på rulleskøjter 1981 Klip U/Spillefilm
Stardust Memories (... mig og mine fans) 1980 Klip U/Spillefilm
Manhattan 1979 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.