enda

Steffen Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Kordegn DK/Spillefilm
Spøgelsespigen 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Rich Kids 2007 Misbrugskonsulent DK/Spillefilm
Fodboldfjolset fra Parken 2007 Lyd Tv-dokumentar
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Misbrugskonsulent DK/Spillefilm
Diplomatiets fortrop 2004 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jul på Vesterbro 2003 Teknisk koordinator Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.