enda

Sean S. Cunningham

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Last House on the Left 2009 Producer U/Spillefilm
Fredag den 13. 2009 Producer U/Spillefilm
Freddy vs. Jason 2003 Produktion U/Spillefilm
Terminal Invasion 2002 Instruktion
Alene hjemme - igen! 1987 Produktion U/Spillefilm
Skråt op - og af sted 1983 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Lurende øjne 1982 Instruktion U/Spillefilm
Fredag den 13. 1980 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.