enda

Sam Liu

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Reign of the Supermen 2019 Instruktion U/Spillefilm
DCU: Batman and Harley Quinn 2017 Instruktion
Batman: The Killing Joke 2016 Instruktion U/Spillefilm
Thor: Tales of Asgard 2011 Instruktion U/Spillefilm
Planet Hulk 2010 Instruktion U/Spillefilm
Hulk vs. Wolwerine 2009 Instruktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.