enda

Rum Malmros

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dyret 2011 Manuskriptkonsulent DK/Kort fiktion
Musen 2009 Manus DK/Kort fiktion
Pagten 2009 Manus Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Manus Tv-serie
Cirkus 2004 Manus DK/Kort fiktion
1+1=2 2003 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Ikke høre, ikke se... 2002 Manus DK/Kort fiktion
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.