enda

Roy Walker

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Eyes Wide Shut 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Talented Mr. Ripley 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det flammende bogstav 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Glædens by 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fræk, frækkere, frækkest 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Good morning, Vietnam 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Gys i blomsterbutikken 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eleni 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Yentl 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ondskabens hotel 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hitlers sidste 10 dage 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.