enda

Rikke Lassen

Producer. Født 4/10 1981. Uddannet som producer fra Den Danske Filmskole i 2015.

Lassens afgangsfilm 'Melon Rainbow' (2015, Laurits Flensted-Jensen) var udtaget til SXSW. Hun har siden produceret tv-serierne 'Doggystyle' (2018) og 'Fred til lands' (2019) samt spillefilmen 'Venuseffekten' (2021).
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Venuseffekten 2021 Producer DK/Spillefilm
Fred til Lands 2019 Producer Tv-serie
Norskov 2 2017 Associate producer Tv-serie
QEDA 2017 Line producer, 2.unit DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Associate producer DK/Spillefilm
Den fremmede 2015 Producer DK/Kort fiktion
Melon Rainbow 2015 Producer DK/Kort fiktion
Os der valgte Mælkevejen 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Jeg er din 2014 Producer DK/Kort fiktion
Undskyld jeg forstyrrer 2012 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Skyskraber 2011 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Producerassistent DK/Kort fiktion
Lulu & Leon 2009 Producerassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.