enda

Richard MacDonald

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Firm - Firmaets mand 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jennifer - det 8. offer? 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Coming to America 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Supergirl 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
China blue - Nattens tilbud 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et mægtigt gilde 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
The rose 1979 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bossen 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Eksorcisten II: Kætteren 1977 Produktionsdesign U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den romantiske englænderinde 1975 Produktionsdesign U/Spillefilm
Jesus Christ Superstar 1973 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mordet på Trotsky 1972 Produktionsdesign U/Spillefilm
For konge og fædreland 1964 Produktionsdesign U/Spillefilm
Labyrinten 1960 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.