enda

Rasmus Kahlen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
70/30 2021 Droneoperatør DK/Dokumentarfilm
Danmarks Sønner 2019 Droneoperatør, Kampagnefotograf DK/Spillefilm
Hjælp, det er jul 2011 Grafik Tv-serie
Noget i luften 2011 Grafik (trailer) DK/Spillefilm
Kære Christiane 2003 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.