enda

Phoebe Cates

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Prinsesse Caraboo 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Bodies, rest and motion 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Gremlins 2: det nye kuld 1990 Medvirkende U/Spillefilm
98 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Paradiset 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.