enda

Peter Storm Wich

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fantomforhold (Oversigt) 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 1:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 2:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 3:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 4:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 5:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 6:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Fantomforhold 7:7 2021 Lyddesigner Tv-serie
Rainbow (oversigt) 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 1:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 2:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 3:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 4:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 5:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 6:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Rainbow 7:7 2021 Lyddesigner Fiktionsserie
Hvor vi står 2021 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Solutions 2021 Lydeffekter DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Lyddesign, Lydmix DK/Spillefilm
Svans 2016 Lyddesign DK/Kort fiktion
Aqua Mamas 2016 Tonemester, Lydmix DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Lyddesign, Lydkonsulent, Lydmix DK/Spillefilm
En kvinde køber ind 2015 Lyddesign, Lydmix, Foley artist DK/Kort fiktion
Dit navn skrevet i bølger Lyddesigner DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.