enda

Peter Amundson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pacific Rim 2013 Klip U/Spillefilm
Underworld: Rise of the Lycans 2009 Klip U/Spillefilm
Gamer 2009 Klip U/Spillefilm
Shoot 'Em Up 2007 Klip U/Spillefilm
Hellboy 2004 Klip U/Spillefilm
The Butterfly Effect 2003 Klip U/Spillefilm
Blade II 2002 Klip U/Spillefilm
Skulls 2000 Klip U/Spillefilm
Godzilla 1998 Klip U/Spillefilm
Daylight 1996 Klip U/Spillefilm
Dragonheart 1996 Klip U/Spillefilm
Dragon: Legenden om Bruce Lee 1993 Klip U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.