enda

Nick Cassavetes

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Other Woman 2014 Instruktion U/Spillefilm
Alpha Dog 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Notebook 2004 Instruktion U/Spillefilm
Blow 2001 Manus U/Spillefilm
She's so lovely 1997 Instruktion U/Spillefilm
Unhook the stars 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blindt raseri 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.