enda

Morten Krüger

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Anna Ancher - kunsten at fange en solstråle 2020 Foto DK/Dokumentarfilm
Hushjælp i helvede 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Knud Rasmussen - den store fortryller 2017 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Historien om Danmark 2017 Fotograf Tv-serie
Isas stepz 2008 Foto Tv-serie
Pokerhajerne 2006 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Da provinsen mistede sin uskyld 2006 Foto, Lyd DK/Dokumentarfilm
Barda - et rollespil 2006 Fotograf Tv-serie
Allahs børn 2002 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.