enda

Mikael Windelin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Boy from Heaven 2022 VFX producer U/Spillefilm
Skyggen i mit øje 2021 VFX producer DK/Spillefilm
Shorta 2020 VFX producer DK/Spillefilm
Tigrar 2020 Postproducer U/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 VFX producer, Postproducer DK/Spillefilm
Hacker 2019 Postproducer DK/Spillefilm
Gidseltagningen II 2019 Postproducer Tv-serie
Vildheks 2018 VFX-postproduktion, Postproducer DK/Spillefilm
Grænse 2018 Postproducer U/Spillefilm
Mekanikerne 2014 Co-producer, Co-executive producer DK/Kort fiktion
48 Hour Games 2013 Produktion Interaktive projekter
Sven & visdommen 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Theresienstadt - danske børn i nazistisk fangenskab 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Executive producer (postproduktion) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.