enda

Michael Fleischer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kagefabrikken 2022 Producer DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Executive producer Tv-serie
Baby 2014 Executive producer DK/Kort fiktion
All Inclusive 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Executive producer DK/Spillefilm
Lulu 2014 Executive producer DK/Kort fiktion
Hvor lyset kommer ind 2013 Executive producer DK/Kort fiktion
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Badehotellet 1 2013 Executive producer Tv-serie
Marie Krøyer 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Executive producer DK/Spillefilm
10 timer til Paradis 2012 Executive producer DK/Spillefilm
Vildfugl 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Forbandelsen 2012 Executive producer DK/Kort fiktion
Dreng 2011 Executive producer DK/Spillefilm
Her bor Jensen 2010 Executive producer DK/Kort fiktion
Alting bliver godt igen 2010 Co-producer DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Executive producer DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Executive producer Tv-serie
The Devilles 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Executive producer Tv-serie
Mægtige maskiner – Tårnkran 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Borerig 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Asfaltmaskine 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Kædegraver 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Stribemalermaskine 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Betonkanon 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Sorteringsmaskine 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Fræser 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Piloteringsmaskine 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Wiremaskine 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Gravemaskine 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Giraflift 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner – Lastbil 2009 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Simon & Malou 2009 Co-producer DK/Spillefilm
Spillets regler 2008 Executive producer DK/Spillefilm
Kandidaten 2008 Co-producer DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Gaven 2008 Executive producer DK/Spillefilm
...og det var Danmark 2008 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Disco ormene 2008 Associate producer DK/Spillefilm
Ung mand falder 2007 Executive producer DK/Kort fiktion
Mechanical Love 2007 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Daisy Diamond 2007 Executive producer DK/Spillefilm
De unge år 2007 Associate producer DK/Spillefilm
Gambler 2006 Executive producer DK/Dokumentarfilm
The Monastery 2006 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Snart kommer tiden 2006 Executive producer DK/Kort fiktion
Ringen 2006 Executive producer DK/Dokumentarfilm
Offscreen 2006 Executive producer DK/Spillefilm
Springet 2005 Produktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Moscow - Royal Danish Embassy 2011-09-05 Alting bliver godt igen
Transilvania International Film Festival 2011-06-03 Alting bliver godt igen
Seattle International Film Festival 2011-05-19 Alting bliver godt igen
Trondheim Kosmorama International Film Festival 2011-04-04 Alting bliver godt igen
Palm Springs International Film Festival 2011-01-06 Alting bliver godt igen
Stockholm International Film Festival 2010-11-17 Alting bliver godt igen
Lübeck, Nordische Filmtage 2010-11-03 Alting bliver godt igen
Sao Paulo Int. Film Festival 2010-10-21 Alting bliver godt igen
Warsaw International Film Festival 2010-10-08 Alting bliver godt igen
SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2010-10-07 Alting bliver godt igen
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2010-09-16 Alting bliver godt igen
Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2010-08-18 Alting bliver godt igen
Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2010-05-22 Alting bliver godt igen
Cannes, Quinzaine des Réalisateurs 2010-05-12 Alting bliver godt igen
Moscow - Royal Danish Embassy 2010-04-22 Kandidaten
Mumbai Film Festival 2009-10-29 Kandidaten
Hamburg FilmFest GmbH 2009-09-24 Kandidaten
Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2009-04-09 Kandidaten
Lithuania Scanorama Film Forum 2008-11-13 Kandidaten
London Film Festival 2008-10-15 Kandidaten
London Film Festival 2008-09-05 Kandidaten
Cairo International Film Festival 2005-11-29 Springet
Shanghai International Film Festival 2005-06-11 Springet
Cannes, Festival de 2005-05-11 Springet
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 Springet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.