enda

Mia Joanna Koskela Michaelsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drengevenner 2021 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Min kamp 2021 Tonemester, Lyddesigner Fiktionsserie
Den Næstsidste 2021 Tonemester DK/Spillefilm
Skyld 2020 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Fodbolddommeren 2018 Tonemester DK/Kort fiktion
Dreaming Murakami 2018 Foley artist DK/Dokumentarfilm
Us who went ahead 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kærester 2016 Lyddesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.