enda

Matthew Robbins

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Don't Be Afraid of the Dark 2010 Manus U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Manus U/Spillefilm
Mimic 1997 Manus U/Spillefilm
Bingo 1991 Instruktion U/Spillefilm
Miraklet på 8. gade 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1985 Instruktion Tv-serie
Drage-dræberen - helten fra fortidens mørke 1981 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Gi' den gas, mand 1978 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.