enda

Mark Stevens

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Number 23 2007 Klip U/Spillefilm
Freddy vs. Jason 2003 Klip U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Klip U/Spillefilm
Tigerland 2000 Klip U/Spillefilm
8 MM – Otte millimeter 1999 Klip U/Spillefilm
Flawless 1999 Klip U/Spillefilm
Kæde reaktion 1996 Klip U/Spillefilm
Batman Forever 1995 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.