enda

Mark Rosenberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Frygtløs 1993 Producer U/Spillefilm
Åndernes hus 1993 Executive producer U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Produktion U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Producer U/Spillefilm
De fabelagtige Baker Boys 1989 Producer U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.