enda

Mark Bukdahl

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Faldet 2022 Klipper DK/Dokumentarfilm
Ponylove (Oversigt) 2022 Klipper Dokumentarserie
Håber du kom godt hjem - Secret desire 2022 Klipper Tv-serie
Ponylove - Piger og Ponyer 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Fordomme 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Hestekræfter 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Mod og mørke 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Hestehviskeren 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Konkurrence 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Farvel Charlie 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Frygtløs 2022 Klipper Dokumentarserie
Ponylove - Pony for altid 2022 Klipper Dokumentarserie
Håber du kom godt hjem (Oversigt) 2022 Klipper Tv-serie
Kim Kanonarm og rejsen mod verdensrekorden 2021 Klipper DK/Dokumentarfilm
Min kamp 2021 Klipper Fiktionsserie
Efterskolen (oversigt) 2021 Klipper Dokumentarserie
Efterskolen 1 – Noget er på vej 2021 Klipper Dokumentarserie
Efterskolen 2 – Et kys 2021 Klipper Dokumentarserie
Efterskolen 3 – Totalt forelsket 2021 Klipper Dokumentarserie
Efterskolen 4 – Sammenbruddet 2021 Klipper Dokumentarserie
Efterskolen 5 – Velkommen hjem 2021 Klipper Dokumentarserie
Efterskolen 6 – En evighed forgår 2021 Klipper Dokumentarserie
Noia 2020 Klipper Tv-serie
Ulveland 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
I Love You I Miss You I Hope I See You Before I Die 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
Harpiks 2019 B-klipper DK/Spillefilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Trailer-klipper DK/Spillefilm
Doel 2018 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Atelier 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Enten eller 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Næste sommer 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Team Hurricane 2017 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Kærester 2016 Klipper DK/Spillefilm
My Tokyo Fairytale 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Livø 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Åbne øjne 2015 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Sorte måne 2015 Trailer-klipper DK/Kort fiktion
Natten er ung 2014 Klipper DK/Kort fiktion
10:01 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Cowboy Up! 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
You & Me Forever 2012 Klippeassistent DK/Spillefilm
Verdenssøn 2012 B-klipper DK/Kort fiktion
Zomedy 2011 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Twice Colonized Klipper DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.