enda

Malaika Kathrina Boserup

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Human Factors 2021 Makeup-designer U/Spillefilm
Fogedretten 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2021 Sminkørassistent Fiktionsserie
Den Næstsidste 2021 Makeup DK/Spillefilm
Breeder 2020 SFX-assistent DK/Spillefilm
Selvhenter 2019 Sminkør, Scripter DK/Spillefilm
Danmarks Sønner 2019 Makeup DK/Spillefilm
Hacker 2019 Sminkørassistent DK/Spillefilm
Lila 2018 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Ungdommen danser 2018 Chefsminkør DK/Kort fiktion
Tabt 2017 Sminkør DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.